Стіл для КАПІНГУ кави

Стіл для капінгу кави.

Дивний стіл на коліщатах – навіщо?
У сучасних кавових компаніях, які самі обсмажують кавове зерно, дуже важливим є процес КАПІНГУ. Що це таке?
☕ Капінг – це метод дегустації кави за дуже чіткими критеріями, коли оцінюється аромат і смак. Зазвичай, перевіряють або якість обсмажки 1 зразка, або смакові і ароматичні властивості різних зразків кави, різних регіонів.  Наприклад, різних ферм Колумбії чи декількох регіонів (Колумбія, Еквадор, Нікарагуа, Гондурас тощо). Тобто різнитися зразки  можуть за країнами походження кави, місцинами (фермами, кооперативами), де вирощується кава, висотами, різними ступенями обсмажки.

Так от, на такий капінговий стіл виставляють спеціально заварені чашки та… “сьорбають” каву. Цей процес дуже гучний за рахунок різкого всмоктування кави з повітрям: це дозволяє розпилювати каву на максимальну площу ротової порожнини, таким чином, задіяти всі смакові рецептори.
Часом, капінги можуть бути тривалими і об’ємними за рахунок великої кількості кави, тому стіл має бути зручним, з певною висотою і мобільний. На стіл кладуть серветки, воду для зполіскування  ложек, тому стільниця дуже часто досить волога. Покривати такі поверхні ми рекомендуємо масло воском, а не лаком, бо Масло проникає у внутрішню структуру деревини і створює захисний шар, який здатний запобігти руйнуванню під впливом вологи.
У нас ще є багато цікавих рішень для кожного виду бізнесу! Звертайтесь до професіоналів!

https://www.instagram.com/p/CYtLbR-oyp4/

 

ПОСТАВЬТЕ НАМ ЗАДАЧУ

Наші телефони